Støtt en lokal kunstner

De store og berømte kunstnerne er selvsagt spennende, men har du tenkt på at det kanskje bor lokale kunstnere i nærheten av deg? Ikke alle kunstnere er like kjente, men de kan være svært talentfull. Kanskje du kan oppsøke en lokal kunstutstilling i sommerferien og oppdage nye talenter.

Ta med familien

Alle kan bli med på kunstutstilling, og barna kan gjerne venne seg til det fra de er små. Da lærer de kanskje å sette mer pris på kunst som voksne. Kle dem gjerne opp i fine plagg fra Kids Brand Store. Her finner du holdbare og behagelige plagg til de aller minste, og også plagg til tenåringene i huset. I nettbutikken til Kids Brand Store finner du kjente merkevarer og plagg som ser bra ut, uansett hvilken anledning de skal brukes til.

Kjøp kunst fra lokale kunstnere

Dersom du virkelig vil støtte en lokal kunstner, bør du kjøpe kunsten deres. Du kan kjøpe kunst til deg selv eller gi den bort i gave. Husk at kunst er mer enn bare malerier og skulpturer. Lokale kunstnere lager kanskje brukskunst, keramikk eller eksperimenterer med spennende uttrykksformer. Gjennom å kjøpe kunsten dere er du med på å støtte arbeidet deres. I tillegg kan du dekorere hjemmet ditt med kunst som ikke mange andre har.

Oppsøk lokale kunstnere på reise

Når du er ute og reiser, bør du også se etter lokale kunstnere. Det gjelder både på ferie i utlandet og på Norgesferie. Lokal kunst er langt mer spennende enn masseproduserte suvenirer, og du får kanskje til og med møte personen som har laget kunstverket du kjøper.