Gode tips til deg som har hytte

Det finnes over 400 000 hytter i Norge. Mange eies av turistforeninger, men de aller fleste eies av privatpersoner. Når man har en hytte, medfører det alltid ekstra vedlikehold, men belønningen er et helt eget feriested der man kan nye fridagene sine i ro og fred. For å holde en hytte i god stand og uten verditap, er vedlikehold viktig. Et godt tips er å gjøre jevnlig arbeid og ikke ta alt i et skippertak – det berger både motivasjon og man kan unngå de store skadene. En hytte trenger kjærlighet slik som alt annet man har av med verdier.

Til deg som lengter etter hytte

Er du en av dem som ikke har hytte ennå, men som lengter etter å ha et tilbaketrukket, privat feriested, så er faktisk ikke det lenger så uoverkommelig. Det har lenge vært en slags sannhet i at det å få seg hytte nært sjøen er mye dyrere enn oppe i fjellheimen. Vel, disse hyttene får du for to millioner, og da har du altså full tilgang til bad og fiske mens du er på ferie. De fleste har hytte utifra sine egne interesser – elsker man skog, jakt og ro, er kanskje en hytte på fjellet perfekt – elsker man ro, båt og havet er kanskje hytte ved sjøen det som frister mest. Uansett kan du nå realisere lengselen din uten å måtte leve på vann og brød de neste årene.

Let og du skal finne

Hytteinnredning er for mange et forvirrende tema. Mange ønsker å ha et eget hyttepreg på møblene som skal holde til på feriestedet og da gjerne være i furu og stå i stil med den litt mer spartanske livsstilen som man tradisjonelt fører på slike ferier. Men nye møbler til hytta trenger ikke å være verken dyrt eller tradisjonelle. Det som er viktig er jo at man finner møbler som man elsker og som gjør at man får følelsen av at her kan man slappe av. Bruk litt tid på å lete etter de rette møblene som får deg i den rette stemningen. Da finner du garantert det du trenger uten at det nødvendigvis koster deg skjorta.