Kunst og tapt hånd i hånd

Nei, man må absolutt ikke ha en hvit vegg for at kunsten skal skinne. Dette er en myte som altfor mange tror på, men det er absolutt mulig å gå for et mer maksimalistisk uttrykk. Hvis du er lei minimalismen, bør du lese videre – for her skal vi diskutere hvor kult det er med på tapet på veggen.

Å henge kunst på en vegg som er dekket av en fargerik tapet kan virke skummelt for mange. Og det er ikke til å komme utenom at denne stilen er for spesielt interesserte, men hvis du liker et maksimalistisk uttrykk så finnes det knapt noe kulere. For økt effekt bør du ha kontrast på kunsten og tapeten, på den måten blir det maks “crazy”.

Hvor kjøper du tapet?

Det er heldigvis enkelt å kjøpe både tapet og kunst på nett. Det betyr at du kan bruke god tid på bestemme deg før du setter i gang. Du kan også lage noen moodboards for å være helt sikker på at du liker kombinasjonen du tenker på, selv om du også helt fint klarer deg uten om du ønsker det.

Når du har bestemt deg kan du enkelt bestille din drømmetapet hos https://www.familietapeter.no/ som har et stort utvalg av ulike taper. Det er også en fin nettside å besøke for inspirasjon‚ og hadde du ikke lyst på tapet før – så får du det garantert nå!